U posudu stavite jaja, 2 žlice ulje, šećer, sol i 1 šalicu mlijeka te pomiješajte. Smjesi dodajte brašno te pomiješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Dodajte preostalu šalicu mlijeka i promiješajte.
Dodajte 1 žlicu ulja u posudicu. Uzmite komad papirnatog ručnika ili kist te premažite tavu za palačinke. Zagrijte tavu za palačinke na jakoj vatri, ulijte smjesu za palačinke te okrećite tavu kako bi dobili ravnomjeran sloj. Pustite da se palačinka peče oko minutu, a zatim je preokrenite i pecite još 20 sekundi. Ponavljajte dok sve palačinke ne budu gotove. Gotove palačinke pokrite da se ne osuše.
Kupus dodajte u posudu te ga potpuno prekrijte vodom. Pustite da zavrije i kuhajte oko 2-3 minute (Tek toliko da kupus omekša, ali nemojte prekuhati, postat će kašast). Ocijedite i stavite sa strane da se ohladi. Uzmite ocijeđeni kupus, stisnite rukama kako biste uklonili višak vode te ga nasjeckajte na sitne komade. Zagrijte tavu na umjerenoj vatri, dodajte 2 žlice maslaca, luk i mrkvu te dinstajte 4-5 minuta dok povrće ne omekša. Izvadite iz tave. Gljive nasjeckajte na sitno te dodajte u tavu s 1 žlicom maslaca. Dinstajte na jakoj vatri dok ne poprime zlatnu boju. Lagano posolite i popaprite. U posudu dodajte svinjetinu, gljive, mrkvu, luk, kupus, majonezu i začine te dobro promiješajte.
Prerežite palačinku na pola te premažite nadjevom. Preklopite par puta i oblikujte trokut. Ponovite s preostalim palačinkama.
Tavu premažite tankim slojem ulja. Kad je ulje vruće, stavite trokute u tavu i pržite oko 8-10 minuta, okrećući prema potrebi. Obložite tanjur s nekoliko papirnatih ručnika. Pečene palačinke stavite ih na papirnati ručnik kako bi se uklonio višak masnoće.
Palačinke poslužite tople s omiljenim prilogom ili umakom.
(po porciji)