Priprema
U lonac ili zdjelu nalijte vruće vode i stavite rezance u istu 5 do 10 minuta, da se smekšaju ili razdvoje. Procijedite rezance. Ako nisu svježi rezanci, onda prokuhajte rezance, te ih procijedite. Stavite 5-10 kapljica sezamovog ulja na rezance i promiješajte lagano, da se ne slijepe.
U tavi ili woku, na srednje visokoj temperaturi, stavite ulje i ubacite 2/3 kupusa, dok ne počne dobivati smećkastu boju.
Prospite žlicu šećera po kupusu i miješajte dok se ne karamelizira.
Kada se šećer karamelizira, dodajte 1 veliku žlicu soja umaka, te promiješajte.
Dodajte kozice (po mogućnosti odleđene i osušene kuhinjskim ručnikom) i češnjak. Promiješajte nekoliko puta, dok kozice ne budu skoro pa gotove.
Smanjite na srednju jačinu temperature, dodajte rezance, žlicu umaka od kamenice, 2 žlice soja umaka i promiješajte lagano da rezanci upiju umak. Pazite da ne puknu rezanci.
Ako volite, možete dodati malo chillija u prahu te promiješati.
Da bi obrok imao crunchy crtu, zadnjih 20ak sekunda dodajte ostatak kupusa, te promiješajte i skinite s vatre.
Za extra "crunch" - na kraju možete dodati i mladi luk :)