Pileća prsa narežite kako biste dobili 4 odreska. Svaku stranu posolite i popaprite.
Brašno uspite u plitku posudu. Piletinu dobro pobrašnite i otresite višak.
Otopite 40 g maslaca u velikoj tavi na jakoj vatri. Stavite piletinu u tavu i pržite 2 - 3 minute do zlatne boje. Okrenite i pecite drugu stranu 1 minutu. Smanjite vatru na srednje jaku. Dodajte češnjak i ostatak maslaca. Češnjak kratko pržite uz miješanje.
Dodajte ocat, soja umak i med. Protresite tavu da se sjedini s ostatkom. Umak ostavite da zavrije, a zatim kuhajte 1 minutu ili dok se malo ne zgusne.
Okrenuti piletinu par puta kako bi se natopila umakom. Ako je umak previše gust, dodajte malo vode i promiješajte. Maknite s vatre. Piletinu raspodijelite na tanjure, prelijte preostalim umakom i poslužite.