Radič

Ovo je gorkasto povrće odlično svježe u salatama, no može se i termički obrađivati, najčešće na grillu ili u rižotu.

Radič
Recepti
Zapečene smokve s kozjim sirom
(5)
30min

Smokve s kozjim sirom neobična su, ali jako fina kombinacija. Pripremite ovo ukusno predjelo i impresionirajte goste na vašem sljedećem druženju.

Index kuhinja

Izašao Michelinov vodič za Sloveniju, jedan restoran izgubio zvjezdicu

Izašao Michelinov vodič za Sloveniju, jedan restoran izgubio zvjezdicu

U NOVOM Michelinovom vodiču za Sloveniju našlo se ukupno 72 restorana, što sa zvjezdicama, što s preporukom.
Sjeckate li i vi luk ovako? Profesionalci to rade u nekoliko rezova

Sjeckate li i vi luk ovako? Profesionalci to rade u nekoliko rezova

SJECKANJE luka naizgled je trivijalnost koju je svatko savladao. Međutim, profesionalci to rade u nekoliko rezova. Evo kako se to točno radi.