Lisnato tijesto tanko razvaljajte na dimenzije lima za pečenje. Razvaljano tijesto pomoću valjka prenesite na lim. Izbodite vilicom i stavite u pećnicu na 180 stupnjeva otprilike 15 minuta.
U dvije odvojene veće zdjele odvojite bjelanjke od žumanjaka. Bjelanjke istucite u čvrsti snijeg, a žumanjcima dodajte šećer i vanilin šećer i miksajte dok se sastojci ne povežu. U zdjelu sa žumanjcima dodajte 300 ml mlijeka i kratko miksajte, a ostatak mlijeka stavite u veći lonac na laganu vatru. U žumanjke postepeno dodajte i brašno s kukuruznim škrobom i miješajte pjenjačom da ne ostanu grudice. Dobivenu smjesu ulijte u lonac s vrelim mlijekom, stalno miješajući pjenjačom.
Pojačajte vatru na srednje jaku i još nekoliko minuta miješajte pjenjačom dok smjesa ne prokuha, a zatim ju sklonite s vatre i ostavite da se hladi.
U još toplu smjesu špatulom umiješajte tučeni snijeg. Dobivenu smjesu prelijte i poravnajte preko pečene kore.
U zasebnu zdjelu stavite slatko vrhnje i šećer te miksajte dok ne dobijete čvrsti šlag. Dobiveni šlag ravnomjerno rasporedite i zagladite po cijeloj površini kreme. Stavite u hladnjak na par sati kako bi se krema i šlag dovoljno stisnuli.
Na pari otopite čokoladu i maslac. Miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu, sklonite s vatre i ostavite da se kratko ohladi. Još tekuću čokoladu prelijte preko šlaga, te ju brzo i jednolično rasporedite. Stavite u hladnjak na par sati ili preko noći.
Kolač narežite i poslužite.