U manjoj posudi pomiješajte kvasac, šećer i 50 ml toplog mlijeka. Ostavite 10 minuta kako bi se kvasac aktivirao.
U veću posudu stavite brašno i prethodno pripremljeni kvasac. Dodajte žumanjke, rastopljeni maslac, sol i toplo mlijeko pa rukama umijesite tijesto. Prekrijte krpom i ostavite na sobnoj temperaturi 60 minuta ili dok se tijesto ne udvostruči.
Sir naribajte pa mu dodajte razmućena jaja, šećer, bjelanjke, naribanu limunovu koricu i sol. Sve dobro promiješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Pripremite kalup za tortu ili lim za pečenje dimenzija 36x22 cm koji ste prethodno namazali s malo ulja. Tijesto razvaljajte na lagano pobrašnjenoj podlozi na dimenziju malo veću od lima za pečenje. Tijesto premjestite u lim tako da rubovi tijesta idu preko njega. Po površini ravnomjerno rasporedite nadjev od sira, a zatim preklopite najprije kraće pa duže stranice tijesta.
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva, a tijesto ostavite na sobnoj temperaturi 15 minuta.
Stavite u pećnicu i pecite otprilike 45 minuta. Pričekajte da se kratko ohladi i narežite na ploške.