U većoj posudi otopite kvasac u toploj vodi. Ostavite 10-ak minuta dok se ne zapjeni. Umiješajte šećer, mlijeko, jaje, sol i dovoljno brašna da biste napravili mekano tijesto. Na lagano pobrašnjenoj površini mijesite tijesto 6 do 8 minuta dok ne postane glatko. Tijesto prebacite u dobro nauljenu posudu i pokrijte čistom krpom te ostavite sa strane sat vremena da naraste. Tijesto bi trebalo biti duplo veće.
Izvadite tijesto iz posude pa umijesite češnjak. Od tijesta napravite male loptice (otprilike kao loptice za golf) pa ih prekrijte ručnikom i ostavite 30-ak minuta da narastu.
Dok vam se tijesto drugi put diže, zagrijte tavu, najbolje grill tavu i lagano ju nauljite. Tijesto stavite na tavu i pecite 2 do 3 minute dok se ne napuše i dobije lijepu zlatno smeđu boju. Maslacem premažite stranu koja nije pečena pa okrenite na tu stranu da se zapeče. Pečenu stranu također namažite s malo maslaca i pecite još 2 do 3 minute te ponovite proces s preostalim tijestom.
(po porciji)