U manjoj zdjeli pomiješajte suhi kvasac, šećer i 200 ml mlake vode. Dobro pomiješajte sastojke i ostavite 10 minuta kako bi se kvasac aktivirao.
U veću zdjelu stavite brašno i sol, a zatim dodajte smjesu s kvascem i ulje. Rukama umijesite tijesto. Tijesto treba biti glatko i elastično.
Tijesto oblikujte u kuglu, prebacite u posudu, poklopite i ostavite da se diže otprilike sat vremena.
Dignuto tijesto prebacite na radnu površinu i premijesite. Podijelite tijesto na jednake manje komade. Svaki komad oblikujte rukama u tanki i nepravilni oblik. Po sredini tijesta napravite 2 do 3 reza nožem. Ponovite s ostatkom tijesta, prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite 15 minuta.
U većem loncu zagrijte veću količinu ulja. Tijesto pržite u vrelom ulju s obje strane, par minuta, dok ne dobije zlatno žutu boju.
Gotovo tijesto izvadite na papirnate ručnike kako bi se upio višak masnoće. Servirajte uz dodatke po želji.