Datulje namočite barem pola sata prije same izrade. U sjeckalici usitnite bademe i zobene pahuljice dok ne dobijete strukturu brašna i prebacite ih u zdjelu.
Nakon toga, u sjeckalici usitnite datulje i dodajte kokosovo ulje i dodajte u zdjelu, te dodajte rižinog sirupa. Rukom spojite sastojke, prebacite ih u kalup za tortu, utisnite da dobijete oblik tarta i pecite u pećnici 15 minuta na 180°C.
Kad je podloga pečena, izvadite je i ostavite da se hladi barem pola sata dok napravite kremu.
Od 2 limuna naribajte koricu, a od sva tri iscijedite sok. Agar agar pomiješajte sa dvije žlice hladne vode, promiješajte i ostavite par minuta da stoji. Gustin isto pomiješajte s mlijekom i ostavite da odstoji par minuta.
U posudi pomiješajte sve sastojke – limunov sok i koricu, kokosovo mlijeko, šećer, agar agar i gustin te stavite kuhati na laganu vatru. Kuhajte 10ak minuta uz stalno miješanje, dok vam se smjesa ne počne zgušnjivati. Maknite s vatre i ostavite da se ohladi barem 15ak minuta.
Prelijte kremu preko podloge i stavite hladiti minimalno 4 sata, najbolje preko noći. Prilikom posluživanja možete staviti jagode, šumsko voće i slično.