Kvasac razmutite u toploj vodi, a brašno prosijajte u zdjelu srednje veličine i dodajte sol. Kvascu dodajte maslinovo ulje pa ulijte u brašno. Dodajte i nasjeckane masline.
Zamijesite glatko i mekano tijesto. Oblikujte kuglu, prebacite u nauljenu zdjelu i pokrijte vlažnom krpom. Ostavite na toplom 60 minuta.
Tijesto premijesite na radnoj površini. Prepolovite ga i svaki dio razvaljajte u pravokutnik debljine 0,5 cm. Rezačem za pizzu narežite trakice debljine prsta, a zatim svaku trakicu dlanom protrljajte kako bi dobili zaobljene štapiće. Prebacite na lim obložen papirom za pečenje.
Premažite istučenim žumanjkom i posipajte sezamom. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
Stavite u pećnicu na 20 minuta. Pričekajte da se ohlade i poslužite.