U 100 ml mlijeka rastopite 1 žlicu šećera i kvasac. Ostavite 10 minuta da nabubri.
U većoj zdjeli pomiješajte prosijano brašno, koricu limuna i sol. U drugoj zdjeli miksajte žumanjke sa šećerom i vanilin šećerom dok ne postanu pjenasti. Smjesu žumanjaka ulijte u brašno, dodajte smjesu s kvascem, ostatak mlijeka, rum i maslac te zamijesite mekano i glatko tijesto.
Tijesto oblikujte u kuglu i prebacite u namašćenu zdjelu. Pokrijte krpom i ostavite 80 minuta na toplom.
Izmiksajte čvrst snijeg od bjelanjaka. U posudi sjedinite orahe, šećer i cimet te ulijte mlijeko i rum. Dobro sjedinite špatulom te na kraju nježno umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Dignuto tijesto razvaljajte na 0,5 cm debljine i premažite nadjevom. Zarolajte u roladu. Pekač premažite maslacem te u njega položite tijesto. Razmutite jaje s mlijekom i premažite preko kolača. Na nekoliko mjesta zarežite poticu nožem kako ne bi ispucala prilikom pečenja.
Stavite poticu u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva. Pecite je 30 minuta, smanjite pećnicu na 160 i pecite još 30-40 minuta.
Izvadite poticu iz pećnice i ostavite da se hladi u kalupu 30 minuta. Prebacite je na rešetku i ostavite da se hladi još 1 sat. Narežite je, posipajte šećerom u prahu i poslužite.