Od 250 g maslaca odrežite jedan prutić te ga ostavite za kasnije. Također, od 400 g brašna odvojite 100 g. Od preostalih 300 g brašna umijesite tijesto s maslacem, sirom i prstohvatom soli. U slučaju da se ono lijepi, dodajte još malo brašna. Rastopite prutić maslaca kojeg ste prethodno odvojili.
Tijesto razvaljajte te ga premažite rastopljenim maslacem, preklopite, ponovno premažite, zatim ponovno preklopite i stavite u hladnjak na otprilike sat vremena.
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje, a pećnicu zagrijte na 190 stupnjeva. Izvadite tijesto iz hladnjaka i ponovno ga razvaljajte, samo pazite da ga ne razvaljate pretanko. Okruglim rezačem za tijesto (modlicom) vadite pogačice te ih slažite na pripremljeni lim za pečenje.
Istucite jaje te premažite pogačice. Posipajte ih sezamom i kimom. Ubacite u pećnicu i pecite 12 do 15 minuta.