U toplo mlijeko umiješajte suhi kvasac i šećer pa ostavite na sobnoj temperaturi otprilike 10 minuta kako bi se kvasac aktivirao.
U većoj posudi pomiješajte brašno i sol, dodajte ulje, razmućeno jaje, smjesu s kvascem i vodu. Rukama mijesite dok ne dobijete glatko tijesto, otprilike 5 minuta. Tijesto prekrijte čistom krpom i ostavite na sobnoj temperaturi 45 minuta.
Tijesto prebacite na lagano pobrašnjenu podlogu i premijesite par puta. Oblikujte u veću štrucu te ga po dužini podijelite na dva dijela. Svaku štrucu podijelite na 6 dijelova, tako da ukupno dobijete 12 komada tijesta. Svaki komad rukama oblikujte u manju lopticu.
Otopljenim maslacem nauljite pleh pravokutnog oblika te u njega poslažite tijesto, ostavljajući par centimetara razmaka između loptica, prekrijte čistom kuhinjskom krpom i ostavite na sobnoj temperaturi 30 minuta.
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Nakon što je tijesto naraslo stavite ga u pećnicu na 30 do 40 minuta. Ako primijetite da kruh dobije zlatnu boju prije vremena prekrijte ga aluminijskom folijom.
Izvadite iz pećnice, prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite 10 minuta da se ohladi. Kruh izvadite iz kalupa i ostavite da se u potpunosti ohladi prije rezanja.
Nakon što se ohladio prerežite ga vodoravno, a donji dio kruha prebacite na pleh obložen papirom za pečenje.
U manjoj posudi sjedinite senf i med.
U drugoj, manjoj, posudi sjedinite otopljeni maslac, sjemenke maka i 1 žlicu smjese sa senfom i medom. Pećnicu zagrijte na 175 stupnjeva.
Jednako razmažite majonezu po donjoj polovici kruha, šunku preklopite pa ju rasporedite na majonezu, a sir u dva sloja poslažite na šunku. Sir premažite smjesom senfa i meda pa poklopite gornjom polovicom kruha.
Kruh premažite otopljenim maslacem i makom. Stavite u pećnicu na 15 do 20 minuta.
Izvadite, ostavite da se kratko ohladi i poslužite.