Piletina sa senfom

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
25min
Ukupno vrijemeUkupno
35min
KompliciranostTežina
Cijena
Piletina sa senfom by Shutterstock Shutterstock
Jednostavan i ukusan recept koji bi vam mogao postati jedan od najdražih.

Sastojci

Broj porcija
4
130 gmozzarelle, natrgane na komadiće
50 gcheddar sira, naribanog
1 žlicasenfa
4 fileapilećih prsa
8 kriškidimljene slanine
¼ žličicesoli
Prstohvat papra

Priprema

1 Napunite pileća prsa

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Pomiješajte sireve i senf. Zarežite svaki pileći file te ga napunite smjesom od senfa.


2 Omotajte slaninom

Punjene filee omotajte s dva nareska slanine.


3 Pecite

Začinite, stavite na papir za pečenje te pecite 20 do 25 minuta.


Napomena

Za vegetarijansku inačicu ovog jela zapecite gljive sa sirom. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva, pomiješajte mozzarellu i cheddar s jednom žlicom pesta te izdubite portobello šampinjone i napunite ih. Složite gljive na papir za pečenje i pecite 15 minuta ili dok gljive ne omekšaju, a sir se otopi.

Nutritivni podaci

(po porciji)

Vidi cijelu tablicu
Kalorije
367 kcal
Proteini
49 g
Masnoće
19 g
Ugljikohidrati
0 g
Sol
1.93 g
Vidi cijelu tablicu
Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.