Orahe samljeti i pomiješati sa šećerom, vanilin šećerom i rumom. Mlijeko prokuhati i preliti orahe.
Jabuke oguliti i naribati, dodati šećer, vanilin šećer i cimet. Prije posipanja po tijestu lagano ocijediti.
Sir, jaja, limunovu koricu, šećer i vanilin šećer izmiksati ili izmiješati sa pjenjačom.
U mlijeko dodati mak, šećer i grožđice. Prokuhati 5min i pustiti da se lagano ohladi.
Potreban vam je lim za pečenje veličine 38x25 centimetara. Može biti veći, ali manji ne. Lim za pečenje namazati masnoćom, pa slagati slojeve. Ako je lim za pečenje navedene veličine, morat ćete presaviti kore da bi stale.
Svaki koru je potrebno namazati masnoćom prije nadjeva.
Redati 3 lista nadjeva od oraha, 2 lista nadjeva od maka, 2 lista nadjeva od jabuka, 2 lista nadjev od sira.
Završiti sa zadnja 3 lista, zatim sa štapićem ili vilicom dobro izbosti i premazati sa 2 dcl kiselog vrhnja i 2-3 žlice smjese od sira.
Peći 1 sat u prethodno zagrijanoj pećnici. Prvih pola sata na 160 stupnjeva, drugih pola sata na 170 stupnjeva.