Bjelanjke mikserom istucite u snijeg, zatim postepeno dodajte šećer i limunov sok. Nastavite miksati dok se šećer ne otopi i ne dobijete čvrsti snijeg.
Kikiriki usitnite u blenderu pa ga s brašnom dodajte u snijeg. Pažljivo umiješajte kuhačom. Kalup obložite papirom za pečenje kojeg ćete lagano i namastiti.
Zagrijte pećnicu na 160 stupnjeva te pola od pripremljene smjese prebacite u okrugli kalup promjera 26 cm. Špatulom zagladite i poravnajte površinu.
Ubacite u pećnicu i pecite 20 minuta te ponovite postupak s ostatkom smjese za drugu koru.
Pripremite kremu tako da izmiksate žumanjke, šećer, kukuruzni škrob i malo mlijeka. Preostalo mlijeko zagrijte dok ne zakuha, zatim ga dodajte u smjesu sa žumanjcima.
Kremu skuhajte na slabijoj vatri dok se ne zgusne, zatim ju prebacite u veću posudu, prekrijte plastičnom folijom i ostavite da se ohladi.
Nakon što se krema ohladila, dodajte joj maslac sobne temperature i mikserom dobro izmiješajte. Kremu podijelite na dva jednaka dijela te u jedan dodajte čokoladu koju ste otopili na pari.
Na pladanj za posluživanje stavite koru te ju premažite tankim slojem Nutelle koju ćete posipati s malo sjeckanog kikirikija i nasjeckanu Snickers čokoladicu. Premažite svijetlom kremom i stavite drugu koru. Premažite i drugu koru tankim slojem Nutelle, posipajte s malo sjeckanog kikirikija i Snickers čokoladicom te premažite čokoladnim dijelom kreme.
Istucite vrhnje za šlag te njime premažite cijelu tortu. Ukrasite kikirikijem, Snickers čokoladicom, čokoladnim preljevom i preljevom od karamele. Ako želite, možete i stranice torte ukrasiti usitnjenim keksima i kikirikijem.