Maslac rastopite, zatim ga ponovno malo ohladite i ostavite sa strane.
Sjedinite brašno, šećer i sol. U posebnoj posudi istucite jaja i žumanjke, zatim dodajte u posudu s brašnom i miješajte dok se sastojci ne sjedine. Dok miješate, polagano dodavajte maslac dok se ne poveže. Postepeno dolijevajte mlijeko i miješajte dok se sastojci ne sjedine. Smjesa vam ne bi trebala ispasti gusta kao za američke palačinke. U slučaju da je malo pregusta, dodajte još malo mlijeka. Posudu prekrijte i ostavite sa strane 30 do 45 minuta.
Zagrijte tavu za palačinke te dodajte malo ulja ili maslaca. Dolijevajte smjesu za palačinke na tavu, pazeći da ne budu predebele. Idealno bi bilo kada bi vam palačinke bile tanje i promjera otprilike 18 cm. Gotove palačinke okrećite na tanjur, a nakon što ih sve ispečete, stavite u hladnjak na sat vremena.
Dok se palačinke hlade, pripremite kremu. U veliku zdjelu ubacite mascarpone i krem sir. Miješajte dok ne dobijete laganu i prozračnu smjesu, zatim umiješajte šećer u prahu i instant kavu. Dodajte i rum te dobro izmiješajte kako bi se sastojci povezali. Stavite u hladnjak na najmanje 30 minuta, a najbolje na 3 sata kako bi se krema stisla.
Kako biste složili tortu, stavite jednu palačinku na pladanj za posluživanje te ju nadjenite s jednom do jednom i pol žlicom kreme. Razmažite u tankom sloju, pospite kakaom i ponovite postupak s preostalim palačinkama i kremom. Nešto kreme bi vam trebalo ostati i za površinu torte. Uzmite slastičarsku vrećicu s okruglim vrhom te ju napunite ostatkom kreme. Kremu istiskujte po površini torte gusto i u malo većim kapljicama. Pospite kakaom i poslužite.