Pripremite buffalo umak tako da sjedinite ljuti umak, ocat, Worcesteshire umak, kajenski papar, češnjak u prahu i sol te zagrijete na srednje jakoj vatri. Miješajte dok ne počne krčkati, a nakon što se sa strana lonca pojave mjehurići, sklonite s vatre. Još malo izmiješajte i ostavite sa strane.
Napravite mješavinu začina tako da sjedinite peršin, papar, sol, češnjak u prahu, luk u prahu i timijan. Za ranch umak ove sastojke jednostavno sjedinite s 200 g majoneze.
Pileća krilca stavite u lonac. Posebno sjedinite ranch mješavinu začina i buffalo umak, posolite i popaprite, zatim prelijte preko krilaca. Izmiješajte, zatim poklopite i stavite na štednjak. Kuhajte na slabijoj vatri 2 sata. Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva.
Pekač obložite papirom za pečenje. Izvadite krilca iz lonca i rasporedite ih na pripremljeni pekač. Ubacite u pećnicu i pecite 5 do 10 minuta.
Dok se krilca peku, napravite dressing – sjedinite 200 g majoneze s ostatkom ranch mješavine začina.
Krilca izvadite iz pećnice, pospite vlascem i poslužite uz ranch dressing.