Zagrijte pećnicu na 160 stupnjeva. Za deblje kocke ćete aluminijskom folijom obložiti kalup dimenzija 23 x 33 cm, a za tanje kocke ćete folijom obložiti kalup dimenzija 38 x 25 cm. Uvijek uzmite malo više folije pa višak, kojeg ćete ostaviti da visi sa strana, iskoristite kao pomoć pri vađenju kolača iz kalupa.
U većoj posudi mikserom sjedinite maslac i šećere. Miješajte minutu dok ne dobijete kremu, zatim dodajte jaja i vaniliju te nastavite miješati dok se svi sastojci ne sjedine.
Dodajte brašno, sodu bikarbonu i sol te miješajte dok se sve ne sjedini. Umiješajte 130 g bombona, a preostalih 40 g ćete ostaviti za posipati po vrhu.
Smjesu prebacite i utisnite rukama u pripremljeni kalup, zatim pospite preostalim bombonima i čokoladnim kapima.
Pecite 30 do 35 minuta dok vrh kolača ne poprimi zlatno smeđu boju. Ostavite da se kolač u potpunosti ohladi, zatim ga izvadite iz kalupa i narežite na kocke.
(po porciji)