Ružice s bosiljkom i bundevom

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
15min
Ukupno vrijemeUkupno
25min
KompliciranostTežina
Cijena
Ružice s bosiljkom i bundevom by Shutterstock Shutterstock
Ove su ružice savršen snack za partije. Nevjerojatno su jednostavne za pripremiti, a još su brže gotove. Potrebna su vam samo četiri sastojka, ali pripremite i koju porciju više jer će nestati u trenu!

Sastojci

Broj porcija
25
500 gsvježeg lisnatog tijesta
100 gpirea od bundeve
½ žličicesoli
Svježi bosiljak

Priprema

1 Zagrijte pećnicu

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.


2 Sjedinite sastojke za nadjev

Sjedinite pire od bundeve i sol. 


3 Nadjenite tijesto

Razvaljajte tijesto i razmažite pire od bundeve, donji rub ostavite prazan i pospite bosiljkom. 


4 Zarolajte tijesto

Zarolajte tijesto što je čvršće moguće i zatvorite rub. 



5 Ispecite ružice

Tijesto podijelite na otprilike 25 komada te ih poslažite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Pecite 15 do 20 minuta dok ne postanu zlatno smeđe boje. Ostavite da se ohlade i uživajte!


Nutritivni podaci

(po porciji)

Vidi cijelu tablicu
Kalorije
49 kcal
Proteini
1 g
Masnoće
1 g
Ugljikohidrati
9 g
Vidi cijelu tablicu
Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.