Pripremite lim za pečenje dimenzija 37x34 cm, obložite ga papirom za pečenje te zagrijte pećnicu na 160°C.
U manjoj zdjelici pomiješajte kukuruzni škrob, ekstrakt vanilije i ocat. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu te ostavite sa strane. U većoj posudi miksajte bjelanjke dok ne dobijete čvrstu pjenu. Zatim postepeno počnite dodavati šećer. Miksajte dok se svi sastojci ne povežu u gustu homogenu smjesu. Bjelanjci su gotovi kada možete okrenuti zdjelu u kojoj ste ih miksali, bez da iscure van. Špatulom umiješajte smjesu od škroba i octa.
Dobiveni šaum rasporedite po prethodno pripremljenom limu za pečenje, a površinu zagladite špatulom ili nožem. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite otprilike 25 minuta, dok beze kora ne dobije zlatnu boju.
Na ravnu plohu stavite kuhinjsku krpu pa na nju komad papira za pečenje kojeg ste malo posipali sa šećerom u prahu. Kada je beze kora gotova, izvadite je iz pećnice i odmah preokrenite na pripremljeni papir. Ostavite je da se ohladi. Oprezno uklonite papir na kojem se kora pekla te umjesto njega stavite novi komad papira za pečenje. Zarolajte koru, počevši od kraće strane. Tako zarolanu koru ostavite dok pripremate kremu.
U posudi srednje veličine miksajte vrhnje dok ne dobijete gusti i čvrsti šlag.
Kada se beze kora ohladila, odmotajte ju, uklonite gornji papir za pečenje te ravnomjerno razmažite šlag.
Maline, borovnice i jagode operite i osušite, jagode narežite na četvrtine. Voće ravnomjerno rasporedite po šlagu i roladu ponovno zarolajte. Oprezno prebacite na tanjur za serviranje.
Zarolanu roladu posipajte šećerom u prah i po želji dodajte još malo voća za ukras.
(po porciji)