Sve sastojke za salatu sjedinite u manjoj posudi i stavite u hladnjak.
U tavu, na srednje jaku vatru, stavite maslinovo ulje pa dodajte nasjeckani luk. Kratko pirjajte dok ne omekša, otprilike 5 do 7 minuta. Dodajte i protisnuti češnjak i pržite minutu.
Ubacite narezanu piletinu i pržite ju otprilike 8 do 10 minuta ili dok ne dobije zlatnu boju.
Piletini dodajte sol, papar, čili pahuljice ako volite pikantno, kumin i papriku pa sve dobro promiješajte.
Dodajte narezanu papriku i kratko pržite, otprilike 5 minuta, umiješajte i kukuruz pa sklonite s vatre.
Povrće i piletinu prebacite u posudu i umiješajte krem sir.
Na sredinu svake tortilje stavite otprilike 2 do 3 žlice smjese s piletinom, a zatim pospite s 1 žlicom sira te ju čvrsto zarolajte, tako da krajeve preklopite prema sredini.
Stavite ulje u tavu, pazeći da u potpunosti prekriva dno, te ga dobro zagrijte na srednje jakoj vatri.
Zamotanu tortilju stavite u vruće ulje, ravnom stranom prema dolje, te ju pržite 2 do 3 minute sa svake strane dok ne dobije zlatnu boju i ne postane hrskava.
Prebacite na tanjur, na sredinu tortilje stavite ½ žlice kiselog vrhnja, a na njega stavite žlicu ohlađene salate i poslužite.