Zagrijte pećnicu na 200°C.
Lisnato tijesto izvadite iz omota i položite ga na pobrašnjenu površinu. Koristeći rezač za pizzu izrežite tijesto na 12 jednakih pravokutnika. Svaki pravokutnik površinski zarežite 1 cm od ruba paralelno sa stranicama pazeći da ne zarežete do kraja. Središnji pravokutnik izbodite vilicom kako kasnije ne bi jako narastao.
Razmutite žumanjak s 1 žlicom vode i pažljivo premažite rubove.
Pripremljeno tijesto položite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje te ga stavite u zagrijanu pećnicu na 200°C do 220°C stupnjeva.
Pecite 12-15 minuta dok ne poprimi zlatno smeđu boju.
Ostavite tijesto da se ohladi. Ohlađenom tijestu lagano pritisnite središnji dio (onaj koji ste izboli vilicom) kako bi napravili mjesto za kremu.
Narežite voće na sitne komadiće te ostavite dok pripremate kremu.
Za kremu pomoću električnog miksera sjedinite krem sir, šećer u prahu i slatko vrhnje. Miksajte smjesu dok ne postane čvrsta krema, oko 5 minuta.
Napunite slastičarsku vrećicu kremom i napunite središni dio tijesta. Nadjenite kremu voćem, pospite sa šećerom u prahu i ukrasite po želji. Poslužite odmah ili stavite u hladnjak na 2 sata.
(po porciji)