Umutite oštro i glatko brašno, šećer, jaja, mlijeko i rastopljeni maslac. 1/4 smjese prebacite u posudicu i dodajte kakao. Vrećicu s nastavkom za ukrašavanje torti napunite tamnom smjesom za palačinke.
Na tavi nacrtajte spiralu od tamne smjese. Preko toga prelijte običnu smjesu za palačinke. Ispecite palačinku s obje strane. Zatim još jednom ponovite postupak. Nakon toga napravite dvije palačinke prošarane tamnom smjesom u zvjezdastom obliku.
Stavite palačinke na radnu površinu i na sredinu postavite naopako okrenutu čašu. Zatim zarežite palačinku na 8 podjednako razmaknutih dijelova od ruba čaše prema krajevima palačinki. Stavite palačinke u manje zdjelice tako da im krajevi vise preko ruba zdjelica.
Miksajte krem sir sa šećerom i slatkim vrhnjem. Dodajte ekstrakt vanilije i nastavite miksati. Smjesu prebacite u vrećicu za ukrašavanje torti te u svaku zdjelicu s palačinkama istisnite sloj kreme.
Postavite 2 piškote jednu do druge i blago ih pritisnite valjkom kako biste ih izravnali. Zatim se poslužite čašom kako biste izrezali okrugle dijelove piškota. Postavite piškote na vrh kreme i ponovite postupak za svaku zdjelicu. Piškote poškropite kavom, dodajte još jedan sloj kreme, zatim još jedan sloj piškota i ponovno poškropite kavom. Svaku trakicu palačinke prerežite na pola te ih preklopite prema sredini zdjelice. Trebate dobiti malu zatvorenu torticu. Okrenite zdjelice naopako na papir na pečenje pa ih ohladite.
Nakon hlađenja odvojite zdjelice od tortica od palačinki. Prije posluživanja ih ukrasite šlagom i pospite kakaom.