U posudu stavite maslac, prosijajte šećer u prahu pa miksajte dok smjesa ne postane glatka.
U manjoj posudi istucite jaje pa ga postepeno dodajte u smjesu s maslacem, cijelo vrijeme miksajući.
U smjesu prosijajte kakao i brašno, dodajte prstohvat soli i špatulom sjedinite sastojke. Dobiveno tijesto omotajte u plastičnu foliju i stavite u hladnjak na 30 minuta.
Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva, a kalup za tart promjera 23 cm namastite.
Na lagano pobrašnjenoj podlozi razvaljajte ohlađeno tijesto u krug promjera 28 cm, zarolajte oko valjka i prebacite u kalup.
Prstima utisnite tijesto na dno i bočne strane, višak odrežite, a vilicom izbodite dno kako se prilikom pečenja ne bi napuhnulo.
Stavite u pećnicu na 15 minuta. Nakon 15 minuta podlogu izvadite, a pećnicu smanjite na 150 stupnjeva.
Na jakoj vatri sjedinite maslac i vodu, pustite da smjesa zavrije, dodajte instant kavu i miješajte dok se ne otopi.
U posudu srednje veličine stavite nasjeckanu čokoladu, šećer, ekstrakt vanilije i prstohvat soli pa prelijte vrućom smjesom od maslaca i miješajte dok se čokolada ne otopi.
Umutite jaja u čokoladnu smjesu i miješajte dok se sastojci ne sjedine. Kremu ulijte na tijesto i pecite 12 do 15 minuta.
Izvadite iz pećnice i ostavite barem 30 minuta da se ohladi. Ukrasite bobičastim voćem, pospite šećerom u prahu, narežite i poslužite.