Zagrijte pećnicu na 120°C i obložite pleh papirom za pečenje.
Dodajte bjelanjke u zdjelu i miksajte na najvećoj brzini oko 1 minutu dok ne postanu pjenasti.
Postupno dodajte šećer, 1 po 1 žlicu i nastavite tući na najvećoj brzini, 8-10 minuta dok se sav šećer ne otopi i stvore čvrsti vrhovi.
U manjoj posudici sjedinite limunov sok, ekstrakt vanilije i kukuruzni škrob, dodajte u bjelanjke te nježno promiješajte.
Na pripremljeni lim uz pomoć slastičarske vrećice ili žlicom oblikujte 8 malih pavlova.
Pecite 30-40 minuta. Pećnicu isključite, vrata pećnice djelomično otvorite, te nakon 30 min izvadite pečene pavlove.
Izvadite limenku iz hladnjaka i odvojite samo vrhnje odozgo (vrhnje i tekućina odvojit će se u hladnjaku). Dodajte ekstrakt vanilije i smeđi šećer te mutite na najvećoj brzini dok ne postane glatko. U sredinu svake pavlove nalijte tučeno kokosovo vrhnje i ukrasite bobičastim voćem ili voćem po želji.
(po porciji)