Umak od kiselog vrhnja, kopra i češnjaka

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
0h
Ukupno vrijemeUkupno
10min + hlađenje +
KompliciranostTežina
Cijena
Umak od kiselog vrhnja, kopra i češnjaka by Shutterstock Shutterstock
Ukoliko volite tzatziki umak, voljet ćete i ovaj. Kombinacija kiselog vrhnja, maslinovog ulja, češnjaka i kopra uz par kapi Tabasca čini ga idealnim uz meso s roštilja, tortilje, salatu ili pržene krumpiriće.

Sastojci

Broj porcija
4
200 gkiselog vrhnja
Sol, po ukusu
Papar, po ukusu
2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
1 žličicakopra, sjeckanog
50 mlmaslinovog ulja
¼ žličiceTabasca

Priprema

1 Promiješajte i ohladite

Sve sastojke dobro promiješajte te ostavite u frižideru do posluživanja.

Napomena

Vrlo je važno da umak bude dobro rashlađen.
Mate Janković
Mate Janković
Chef