Svinjski kare posolite i popaprite s obje strane. U jednu posudu uspite brašno, u drugu umutite jaja, a u treću krušne mrvice pomiješajte s ribanim parmezanom.
U tavu ulijte ulje, zagrijte na srednje jakoj vatri te dodajte češanj češnjaka. Kada češnjak zamiriše izvadite iz tave. Meso prvo uvaljajte u brašno, pa u jaja, te u mješavinu parmezana i mrvica.
Pržite u ulju dok ne dobije zlatno žutu boju.
U slanoj vodi skuhajte krumpir u kori. Još vruć krumpir ogulite i narežite na komade. Krumpiru dodajte sol, papar, luk, cherry rajčice izrezane na četvrtine te usitnjene masline.
U posebnoj posudi izmiješajte senf, ocat i maslinovo ulje te sve prelite preko krumpira i dobro izmiješati da sve bude začinjeno. Kušajte i po želji dodajte još začina.
Na tanjure servirajte svinjski kare s toplom salatom