Bjelanjke mutite same otprilike 5 minuta, zatim im polako dodajte šećer i vanilin šećer. Miksajte dok ne dobijete čvrstu smjesu.
Tada lagano kuhačom umiješajte orahe i brašno. Izlijte na masni papir, u kalup promjera 24 cm i pecite otprilike 25-30 minuta, na 190 stupnjeva.
Ohladite i uklonite papir, pa prerežite na dva dijela.
Izbodite čačkalicom, pa prelijte s nekoliko žlica soka od jagode, zbog sočnosti.
Žumanjke miksajte sa šećerom i vanilin šećerom, pa nakon cca 5 minuta, dodajte i prašak za puding te dio mlijeka (100 ml). Ostatak mlijeka (300 ml) zagrijte do vrenja, pa u njemu skuhajte smjesu sa žumanjcima.
Ohladite na sobnoj temperaturi. Posebno umutite šlag.
Kad se krema ohladi, dodajte joj maslac sobne temperature i izmiksajte skupa. Dodajte i šlag i miksajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Želatinu pripremite prema uputama s vrećice, pa umiješajte u kremu.
Za voćnu kremu u lonac stavite voće, šećer i dio soka (200 ml). Zagrijte do vrenja. Ako treba, voće možete usitniti vilicom ili štapnim mikserom.
U ostatku soka (200 ml) otopite gustin i prašak za puding. Kuhajte nekoliko minuta na laganoj vatri, dok se krema ne zgusne. Ohladite na sobnoj temperaturi. Ako Vam je krema ostala prečvrsta, prije razmazivanja po torti je možete malo izmiksati kako bi omekšala.
Za ganache zagrijte vrhnje za šlag, i u njemu otopite čokoladu.
Ohladite na sobnoj temperaturi, oko pola sata (dok ne dobijete malo čvršći namaz).
Prvu koru premažite s pola ganachea, namažite iznad pola voćne kreme pa trećinu žute kreme. Ponovite postupak dok ne potrošite ganache i voćnu kremu, a ostatak žute kreme (trećinu) ostavite za premaz torte. Ukrasite voćem.