Cheesecake s breskvama

Vrijeme pripremePriprema
30min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
0h
Ukupno vrijemeUkupno
30min
KompliciranostTežina
Cijena
Cheesecake s breskvama
Cheesecake s breskvama

Sastojci

Broj porcija
10
Breskve u kompotu
300 gkeksa (petit ili čajnih kolutića)
80 gmaslaca
600 gkrem sira (punomasni)
130 gšećera u prahu
2vanilin šećera
250 gbijele čokolade
500 mlvrhnja za šlag (mliječno)

Priprema

- Keks smrvite i pomiješajte s maslacem. Rasporedite ga u okrugli kalup promjera 28 cm i utisnite. Neka se kratko ohladi u frižideru.
- Na keks slagati polovice breskvi.
- Dobro smiksati krem sir sobne temperature, šećer u prahu, vanilin šećere i otopljenu bijelu čokoladu.
- U drugu posudu staviti ohlađeno vrhnje za šlag. Izmiksati.
- Promiješati šlag i kremu od krem sira.
- Istresti kremu u kalup i poravnati.
- Ostaviti u frižideru da se stisne.
- Po želji ukrasiti.