Pripremiti pleh dimenzija 36 x 40 cm.
Odvojit žumanjak i bjelanjak.
Žumanjke i šećer pjenasto izraditi i dodati brašno, kakao, prašak za pecivo i vodu.
Na kraju umiješati čvrsti snijeg od bjelanjaka.
Peći oko 30 minuta na 180 °C.
Natopiti biskvit s malo mlijeka. Premazati biskvit tankim slojem pekmeza od marelice (po želji, može i bez).
Za kremu u 5 dcl mlika rastopiti na laganoj temperaturi čokoladu. U ostalih 2 dcl mlika umiješati brašno, šećer i vanilin šećer.
Ukuhati u mlijeko gdje se prethodno rastopila čokolada (miješati i kuhati na laganoj temperaturi oko 15 minuta.)
Ostavit da se ohladi pa dodati maslac na sobnoj temperaturi i izmiksati dobro. Rasporediti kremu na biskvit.
Banane smiksati (ili narezati na tanke fete) i dodati sok od 1 limuna. Staviti na čokoladnu kremu.
4 šlag pjene staviti na kolač iznad čokoladne kreme.
Posuti sa čokoladom u prahu.