Zapečene bruskete s tunom

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
20min
Ukupno vrijemeUkupno
30min
KompliciranostTežina
Cijena
Zapečene bruskete s tunom by Shutterstock Shutterstock
Bruskete s tunom i topljenim sirom jednostavno su i ukusno predjelo nadahnuto talijanskom kuhinjom.

Sastojci

Broj porcija
6
1baguette kruh
1 limenkatune(185 g u ulju)
2 žlicemajoneze
100 gsira Mozzarella, nasjeckanog
40 gmaslaca za namaz
⅛ žličicecrnog papra
Prstohvat soli
Prstohvat paprike u prahu
Peršin po želji

Priprema

1Pripremite kruh

Narežite baguette kruh dijagonalno oko 2,5 cm debljine. Premažite maslacem s obje strane. Pecite na 170 ° C ukupno 15 minuta. Preokrenite na pola pečenja.


2Pripremite nadjev

Ocijedite tunu iz konzerve i stavite u posudu. Dodajte majonezu, papriku u prahu, sol, crni papar i 1 žlicu nasjeckanog peršina (po želji). Pomiješajte da se sjedini.


3Pecite

Na svaku narezanu baguettu rasporedite oko 1 žlica tune. Posipajte nasjeckanom mozzarellom. Zapecite u pećnici dok se mozzarella ne otopi. Ukrasite peršinom i spremno je za posluživanje.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.