U srednje velik lonac ulijte vodu, šećer i agavin sirup (med). Miješajte na laganoj vatri dok se ne sjedini i šećer otopi, ali bez da zavrije. Ako imate termometar umetnite termometar u lonac i bez miješanja zagrijavajte na srednje jakoj vatri (kada zavrije nemojte miješati jer će se formirati kristalići). Pustite da sirup vrije dok termometar ne dosegne 120° ili otprilike 4 minute ako nemate termometar.
Stavite bjelanjke u zdjelu za miksanje. Uključite mikser na srednju brzinu i umutite bjelanjke. Kad se počne formirati pjena dodajte limunov sok i miksajte dok ne dobijete mekani snijeg (ne prečvrst), otprilike 3-4 minute. Smanjite mikser na srednju brzinu i vrlo polako i pažljivo ulijte šećerni sirup u bjelanjke u tankom mlazu. Nakon što ste izlili sav sirup, povećajte brzinu miksanja i nastavite miksati. Snijeg će prvo izgubiti volumen, ali će se opet napuhnuti.
Nastavite miksati 6-8 minuta, ili dok smjesa ne bude gusta i sjajna. Dodajte vaniliju i miksajte dok se smjesa ne ohladi.
Pleh veličine 28x18 cm obložite papirom za pečenje.
U posudu stavite polovicu komadića čokolade i 40 g maslaca od kikirikija. Stavite u mikrovalnu pećnicu 60 sekundi ili otopite na pari miješajući dok se ne dobije glatka smjesa. U pripremljen pleh ulijte rastopljenu čokoladu i ravnomjerno rasporedite. Stavite posudu u zamrzivač na 2-3 minute ili dok se ne stvrdne
U čistu zdjelu dodajte marshmallow pjenu, 70 g kikiriki maslaca i šećer u prahu. Drvenom žlicom ili lopaticom miješajte dok se ne formira mekano tijesto.
Izvadite tijesto iz posude i pritisnite prstima na sloj čokolade. Pospite kikiriki po njemu, te ga lagano utisnite u podlogu.
U malu posudu dodajte karamel bombone i slatko vrhnje. Kuhajte na umjerenoj vatri uz stalno miješanje dok se ne otopi. Odmah prelijte preko kikirikija i ravnomjerno rasporedite. Stavite u hladnjak 5 minuta dok se ne stegne
U mikrovalnoj ili na pari otopite preostalu čokoladu i maslac od kikirikija. Ravnomjerno prelijte preko sloja karamele.
Stavite posudu u hladnjak na 10 minuta dok se čokolada ne stegne. Oštrim nožem izrežite na pločice i poslužite.