Umutite jaja s mlijekom, dodajte ulje, sol i na kraju brašno i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Zagrijte tavu za palačinke na srednje jakoj vatri. Namažite tavu uljem, ali samo ovaj put. To ne trebate učiniti za preostale palačinke, jer tijesto već sadrži dovoljno ulja. Jednom rukom podignite tavu, a drugom ulijte tijesto pažljivo rotirajući da se ravnomjerno rasporedi. Okrenite palačinke pažljivo podižući rubove vilicom.
Pileća prsa skuhajte u kipućoj vodi začinjenoj solju. Nakon što je piletina kuhana, nasjeckajte je na male komadiće. Dodajte omekšani krem sir i zeleni luk. Dodajte sol i papar te promiješajte.
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Stavite punu žlicu nadjeva u sredinu palačinke. Spojite sve strane u paketić i zategnite ih zelenim lukom. Stavite paketiće u posudu za pećnicu i pecite ih 15 minuta. Poslužite ih tople.
(po porciji)