Zagrijte pećnicu na 180 ° C. Namastite pravokutni pleh za pečenje dimenzija 20 cm x 30 cm te ga obložite papirom za pečenje.
Mutite jaja u srednjoj zdjeli električnom mikserom oko 10 minuta ili dok ne budu gusta i kremasta. Postepeno dodajte šećer i mutite dok se šećer ne otopi. Dodajte nasjeckanu čokoladu i prosijano brašno s praškom za pecivo. Smjesu rasporedite u pleh za pečenje.
Pecite oko 35 minuta. Nakon pečenja kolač prebacite na rešetku prekrivenu papirom za pečenje da se ohladi.
Prosijte šećer u prahu u posudu koja je otporna na toplinu te umiješajte mlijeko. Stavite na drugu posudu s kipućom vodom i miješajte dok glazura ne postane konzistentna.
Ohlađeni biskvit narežite na 35 kvadrata. Svaki kvadrat umočite u glazuru i ocijedite višak. Kolače uvaljajte u kombinirani kokos i naribanu bijelu čokoladu. Kolače posložite na pladanj i pustite da se ohlade prije posluživanja.