Priprema
Rezance prokuhajte da budu skoro gotovi. Osobno stavim malo sezamovog ulja, da se ne zalijepe ako budu gotovi prije nego ih stavim u tavu/wok.
U tavu/wok na srednje jaku temperaturu stavite piletinu.
Kada piletina počne dobivati boju, dodajte kozice.
Kratko nakon kozica dodajte tofu.
Kada tofu počne dobivati boju, gurnite meso i tofu s jedne strane tave, te na drugu stranu tave dodajte prije izmućkano jaje i raširite ga preko tave.
Kada donji dio jaja dobije boju, isjeckajte jaje na manje komade, okrenite, da i druga strana dobije boju.
Kad su obje strane jaja spremne, isjeckajte jaje na male komadiće i pomiješajte s mesom i tofuom.
Dodajte rezance i umak i dobro promiješajte, da se svi rezanci natope umakom.
Dodajte klice graha i mladi luk, promiješajte i pospite kikirikijem.