Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Kalup za torte promjera 28 cm namastite i pobrašnite oštrim brašnom.
U velikoj zdjeli miksajte žumanjake, bjelanjke i šećer. Dodajte toplu vode, brašno, malo ruma, ekstrakt vanilije i koricu limuna. Kratko izmiksajte i izlijte u kalup. Pecite biskvit 20-30 minuta, odnosno dok vam čačkalica ne izađe suha. Pečeni biskvit izvadite iz pećnice i ostavite da se ohladi.
Dok se biskvit hladi pripremite preljev. U velik lonac dodajte šećer, orahe i bjelanjke te ga stavite zagrijavati na laganu vatru. Ostavite da se karamelizira do zlatno žute boje.
Pripremljenu smjesu pažljivo istresite na ohlađeni biskvit te rasporedite preljev kako bi biskvit cijeli bio pokriven preljevom. Smanjite temperaturu pećnice na 140 stupnjeva i vratite kolač na 15 minuta da se malo osuši.
Izvadite iz pećnice, ostavite kratko da se ohladi i poslužite.