U većoj posudi marinirajte govedinu s đumbirom, 2 češnja češnjaka, paprom i pola žličice soli; ostavite 15 minuta. U manjoj posudi umiješajte kokosovo mlijeko, šećer, srirachu, koricu i sok limete i preostalu sol.
U velikoj tavi, po mogućnosti woku, zagrijte 1 žlicu ulja na srednje jakoj vatri. Dodajte govedinu i pržite 2 do 3 minute dok više ne bude ružičasta pa izvadite iz tave.
U istoj tavi (woku) popržite papriku, crveni luk, jalapeno i preostali češnjak. Povrće ne mora u potpunosti omekšati, neka ostane i lagano hrskavo. Umiješajte smjesu s kokosovim mlijekom pa zagrijte. Dodajte špinat i govedinu. Kuhajte, povremeno miješajući, dok špinat ne uvene, a govedina skuhana. Pospite s mladim lukom i korijanderom pa poslužite.
(po porciji)