Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva.
Maslac, vodu i sol ubacite u lonac i ostavite da zakuha. Umiješajte brašno i žestoko miješajte dok smjesa ne poprimi oblik lopte. Tijesto prebacite u drugu posudu pa ubacujte jaja, jedno po jedno, dodajući sljedeće jaje tek kad ste dobro umiješali prethodno.
Tijesto žlicom vadite na nenamašćeni lim za pečenje i pecite 20 do 25 minuta dok ono ne naraste i ne poprimi lijepu zlatno smeđu boju na vrhu. Prije punjenja krafne ohladite i horizontalno ih prerežite.
Kako biste napravili kremu, vrhnje za šlag istucite mikserom. Miksajte otprilike jednu minutu dok se ne počne zgušnjavati te postepeno dodavajte šećer u prahu i pumpkin spice dok se u potpunosti ne sjedine. Nastavite miješati još otprilike 3 minute dok ne dobijete lijepi šlag.
Silikonskom špatulom u tučeno vrhnje ubacite otprilike 1/3 pirea od bundeve. Lagano miješajte kroz sredinu posude, zatim sa strana, ponavljajući dok se sastojci ne sjedine. Ubacite i ostatak pirea te ponovite postupak miješanja dok se sastojci ne sjedine i ne prožmu.
Otprilike dvije žlice kreme izgrabite u svaku krafnu, stavite vrh i pospite ih šećerom u prahu i po želji, s još malo pumpkin spice začina. Krafnice čuvajte u hladnjaku.
(po porciji)