U 100 ml toplog mlijeko umiješajte suhi kvasac i šećer pa ostavite na sobnoj temperaturi otprilike 10 minuta kako bi se kvasac aktivirao.
U većoj posudi sjedinite brašno i sol pa dodajte smjesu s kvascem. Umiješajte ostatak toplog mlijeka, dodajte mlaku vodu i maslinovo ulje. Rukama zamijesite glatko tijesto, premažite ga uljem, pokrijte posudu krpom i ostavite na toplom da naraste dok se ne udvostruči, otprilike 45 minuta.
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje, a pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
Nakon što je tijesto naraslo, odvojite ¼ te oblikujte kuglice koje će poslužiti za oblik ovce, točnije jednu veću za glavu, a drugu prstima razvaljajte u oblik tankog valjka pa ga zarolajte kako bi dobili rog te četiri manje za oblikovanje nogu. Poslažite ih na papir za pečenje, a od ostatka napravite kuglice jednake veličine i poslažite ih tako da dobijete tijelo ovce.
Premažite tijesto razmućenim jajetom te ga pospite sezamom i krupnom soli. Na mjesto gdje bi trebalo biti oko utisnite 1/6 crne masline.
Tijesto ostavite na sobnoj temperaturi 20 minuta pa prebacite u pećnicu i pecite otprilike 25 do 30 minuta.
Pečeno tijesto ostavite da se kratko ohladi prije posluživanja.