U manjoj posudi pomiješajte razmrvljeni kvasac s jednom žličicom brašna i šećera, dodajte 100 ml toplog mlijeko i stavite 10 minuta da se kvasac aktivira.
Ostatak mlijeka zagrijte s jogurtom, na laganoj vatri, uz neprestano miješanje.
U veću posudu stavite jaje pa ga razmutite s ostatkom šećera, soli i uljem. Dodajte mlijeko i jogurt i smjesu s kvascem. Sve sastojke dobro sjedinite i umiješajte naribanu koricu limuna.
Od ukupne količine glatkog brašna odvojite dvije žlice i ostavite sa strane. U smjesu s kvascem postepeno dodajte brašno i mijesite tek toliko da se svi sastojci povežu.
Tijesto podijelite na dva dijela, u jedan dio umiješajte 2 žlice brašna, a u drugi dio 2 žlice kakaa. Odvojeno mijesite, otprilike po 5 minuta, tako da dobijete glatko i elastično tijesto koje se ne lijepi. Odvojite u dvije posude, prekrijte čistom krpom i ostavite 60 minuta na sobnoj temperaturi.
Svako tijesto još jednom blago premijesite i ponovno ostavite da naraste barem 30 minuta.
Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva. Tamno i svijetlo tijesto podijelite na 6 dijelova i oblikujte loptice, a zatim ih ostavite da odmore 10-tak minuta.
Uzeti po tri loptice od svake smjese pa ih samo lagano kružno razvaljajte. Pobrašnite podlogu pa na nju stavite jedan komad svijetlog tijesta, lagano premažite omekšalim maslacem i na njega stavite sloj tamnog tijesta. Postupak ponavljajte dok ne potrošite svih 6 loptica, a zadnji sloj nemojte premazivati. Isto napravite i s ostatkom lopticama.
Premazano tijesto razvaljajte, povremeno posipajte brašnom i okrećite, pomoću rezača za pizzu, tijesto razrežite na 16 jednakih trokuta. Svaki trokut, u najširem dijelu napunite sa žličicom Nutelle i zarolajte počevši od šire prema užoj strani. Kiflice slažite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje, ostavljajući par centimetara razmaka kako se ne bi zalijepili tokom pečenja. Razmutite jaje u manjoj posudi i premažite svaku kiflicu.
Stavite u pećnicu na 20 do 25 minuta, odnosno dok ne poprime zlatnu boju.
Ostavite kratko da se ohlade i poslužite.