U posudi srednje veličine promiješajte brašno, kvasac i kakao, a zatim rukama utrljajte omekšali maslac. Dodajte šećer, rum i jaje, a toplo mlijeko ulijevajte postepeno po potrebi, pa umijesite glatko i mekano tijesto.
Dobiveno tijesto prebacite u lagano nauljenu posudu, prekrijte kuhinjskom krpom ili plastičnom folijom i ostavite na toplom mjestu otprilike 60 minuta, dok se ne udvostruči.
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva, a veći lim obložite papirom za pečenje.
Tijesto podijelite na 12 dijelova i rukama formirajte kuglice. Svaku malo spljoštite i u sredinu stavite žličicu Nutelle, rubove dobro spojite kako nadjev ne bi curio, pa opet oblikujte u kuglicu.
Posložite ih u lim, prekrijte krpom i ostavite 20 minuta na toplom mjestu. Buhtle stavite u pećnicu na 35 minuta. Izvadite i pustite da se, 5 do 10 minuta, hlade u limu, a zatim ih prebacite na rešetku i ostavite da se ohlade u potpunosti.
Posipajte šećerom u prahu i poslužite.