Jaja posolite i popaprite po ukusu, zatim ih istucite. U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte jaja i ispecite ih po ukusu.
Tortilju s jedne strane zarežite, zatim počnite slagati tortilju. Na jednu četvrtinu stavite šunku, na drugu sir, na treću majonezu i rukolu, a na posljednju jaje. Preklopite.
Na srednje jakoj vatri rastopite žličicu maslaca, dodajte tortilju te ju pržite po 2 minute sa svake strane. Prerežite i poslužite.
Piletinu narežite na kockice, zatim ju posolite i popaprite po ukusu, dodajte kajenski papar i izmiješajte.
Na srednje jakoj vatri zagrijte maslinovo ulje, dodajte piletinu te ju pržite 5 do 7 minuta.
U zdjelici sjedinite vrhnje, limunov sok i češnjak. Tortilju zarežite i počnite dodavati sastojke – naribani sir na jednu četvrtinu, na drugu umak od kiselog vrhnja, na treću kukuruz i na posljednju, piletinu. Preklopite.
Na srednje jakoj vatri zagrijte žličicu maslaca, dodajte tortilju te ju pržite po 2 minute sa svake strane. Prerežite i poslužite.
Tortilju zarežite i jednostavno, na svaku četvrtinu, složite sastojke – dodajte tunu, rajčicu, mozzarellu i krem sir kao u prethodne dvije tortilje. Preklopite.
Na srednje jakoj vatri zagrijte žličicu maslaca, dodajte tortilju te ju pecite po dvije minute sa svake strane. Prerežite i poslužite.
Tortilju zarežite i počnite dodavati sastojke kao u prethodnim tortiljama - na četvrtine. Premažite ju s malo Nutelle, dodajte nasjeckane banane, maslac od kikirikija i kikiriki. Preklopite.
Na srednje jakoj vatri zagrijte žličicu maslinovog ulja, dodajte tortilju te ju pržite po 2 minute sa svake strane. Prerežite i poslužite.