Sjedinite brašno, prašak za pecivo, vanilin šećer, sol i šećer. Dodajte limunovu koricu, vrhnje, žumanjke i maslac.
Umijesite tijesto, zamotajte ga u plastičnu foliju i stavite u hladnjak na 20-ak minuta.
Tijesto izvadite iz hladnjaka te ga podijelite na dva dijela, zatim razvaljajte u pravokutnik dimenzija 30 x 20 cm. Lim za pečenje premažite maslacem, malo ga pobrašnite te otresite višak.
Razvaljano tijesto prebacite u lim i izbodite ga vilicom - tako tijesto tijekom pečenja neće previše narasti. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
Napravite nadjev tako da u bjelanjke dodate limunov sok i šećer, zatim sve istucite u snijeg. Dodajte sir, izmiješajte, zatim dodajte brašno i ponovno izmiješajte.
Nadjev rasporedite po tijestu, zatim preko nadjeva stavite drugi komad tijesta. Izbodite vilicom.
Ubacite u pećnicu i pecite 30 minuta. Izvadite iz pećnice, prekrijte i ostavite kolač da se ohladi.
Prije posluživanja posipajte šećerom u prahu.