Lim za pečenje obložite papirom za pečenje, a pećnicu zagrijte na 150 stupnjeva. Papir možete malo i nauljiti kako biste lakše odvojili kore. Bjelanjke istucite u snijeg, zatim dodajte ocat i šećer te nastavite miješati dok ne dobijete čvrstu smjesu.
Smjesu prebacite u pripremljeni lim za pečenje te ju zagladite. Ubacite u pećnicu i pecite sat vremena dok kora lagano ne požuti.
Izvadite iz pećnice, ostavite da se ohladi te nakon hlađenja koru razrežite na tri jednaka dijela.
U posudi sjedinite žumanjke, šećer i vanilin šećer. Miksajte dok ne dobijete svijetlu smjesu, zatim postepeno dodajte kukuruzni škrob, brašno i mlijeko.
Gotovu smjesu dodajte u lonac i kuhajte 10 do 15 minuta. Prebacite u zdjelicu, prekrijte plastičnom folijom i ostavite da se ohladi. Nakon što se krema ohladila, miksajući, dodajte maslac ili margarin.
Voće narežite na ploške, a banane zalijte limunovim sokom kako ne bi potamnile. Napravite šlag.
Na pladanj za posluživanje počnite slagati kolač tako da prvo stavite jednu koru, zatim ju premažete s trećinom kreme, rasporedite kivi pa preko njega šlag. Preko šlaga stavite i drugu koru, zatim trećinu kreme, rasporedite jagode i preko njih šlag. Na kraju stavljate i treću koru, ostatak kreme, rasporedite banane i premažete šlagom.
Ako želite i ako vam je još ostalo, možete ukrasiti s još malo jagoda, banana i kivija. Kolač stavite u hladnjak na nekoliko sati, a najbolje preko noći. Poslužite.