Raščetvorite te batom istucite pileća prsa.
U blenderu fino usitnite perece te ih prebacite u pliću posudu u kojoj ćete ih sjediniti s paprikom, soli i paprom. U drugoj plićoj posudi istucite jaje s malo vode.
U većoj neprianjajućoj tavi, na srednje jakoj vatri, zagrijte ulje.
Jedan po jedan filet umačite u jaje, zatim uvaljajte u perece pa ih ispržite na ulju. Pržite piletinu 3 do 4 minute sa svake strane.
U međuvremenu napravite umak.U posudi otopite maslac te umiješajte brašno pa kuhajte još jednu minutu. Umiješajte mlijeko te kuhajte 3 do 5 minuta dok se umak ne zgusne. Dodajte i sir, senf, papriku i kajenski papar te začinite sa soli i paprom.
Pileća prsa poslužite prelivena umakom od sira i senfa uz dodatak peršina i crvenog luka na
(po porciji)