U plićoj posudi istucite jaja, mlaćenicu, šećer, vaniliju, boju i kakao. Tucite dok smjesa ne bude glatka i bez grudica. Sastojke također možete sjediniti i u blenderu pa prebaciti u pliću posudu.
Svaku šnitu kruha dobro natopite smjesom (sa svake strane) pa na slabijoj do srednje jakoj vatri zagrijte veliku neprianjajuću tavu te u turama (po 3 do 4 šnite) pohajte kruh. Ponovite s ostatkom kruha te ga prebacite na ugrijani tanjur.
Sjedinite sir, šećer i ekstrakt vanilije te tucite dok ne dobijete prozračnu smjesu. Dobivenu smjesu žlicom izgrabite (1 do 2 žlice) na 6 polovica kruha. Pazite da jednako razmažete te poklopite drugom polovicom da dobijete sendvič. Prelijte čokoladom, nadjenite s preostalom smjesom ili pospite šećerom u prahu i poslužite s malinama.
*Ako koristite smrznute maline, možda bi njih bilo bolje umiješati u smjesu sa sirom, budući da tako smrznute budu zgrudane, a kada se krenu topiti, postanu gnjecave pa više nisu ni za ukras. Dobit ćete jednako ukusnu slasticu, možda čak i zanimljivijeg izgleda.
(po porciji)