Ribu narežite na komadiće veličine otprilike 3 cm. Stavite komadiće u plastičnu vrećicu koja se može zatvoriti.
U posudici sjedinite luk, češnjak, korijander, kurkumu, mljevenu papriku, čili, sol, papar, limunov sok i maslinovo ulje. Ulijte smjesu u vrećicu s ribom, zatvorite vrećicu i dobro promiješajte. Stavite u hladnjak da se marinira 30 minuta.
Operite tikvice, cherry rajčice i papriku. Papriku prepolovite, očistite i nasjeckajte na komadiće veličine 3×3 cm. Tikvice prepolovite te nasjeckajte na komadiće veličine 3×3 cm. Očistite luk te ga nasjeckajte na komadiće 3×3 cm.
Zagrijte roštilj ili grill tavu na srednje jakoj vatri. Izvadite ribu iz vrećice i nabodite je na štapiće s ostalim povrćem.
Stavite riblje ražnjiće na roštilj i pecite na srednje jakoj vatri 10 minuta, povremeno okrećući.
Nakon što riba postane neprozirna, maknite ražnjiće s roštilja i poslužite uz prilog po želji.