Priprema
Suhe sastojke pomiješati, dodati žumanjak i maslac te mijesiti prhko tijesto.
Umotati u prozirnu foliju i ostaviti u hladnjaku 15-20 minuta.
Pećnicu ugrijati 180 stupnjeva.
Kalup za tart premazati sa malo maslaca.
Na pobrašnenoj daski razvaljati tijesto u veličini kalupa i posložiti u kalup,par puta probosti vilicom i peči na slijepo 8-10 minuta.
U međuvremenu pomiješati vodu,sok od limuna, šećer, vanilin i gustin,to kuhati uz stalno miješanje da se dobije puding, maknuti sa vatre i umiješati žumanjak po žumanjak i koricu limuna,opet kratko prokuhati i maknuti sa vatre te umiješati maslac.
Od bjelanjaka i šećera tući čvrsti snijeg, kada je dovoljno čvrst umiješati ocat i na kraju gustin
Na slijepo pečeno tijesto naliti kremu,a na kremu lijepo posložiti snijeg i opet sve u pećnicu 5 minuta na 100 stupnjeva.