Pomiješajte sve navedene sastojke za dresing, izlijte polovicu u plitku posudu, a ostatak stavite u hladnjak.
Dodajte piletinu u plitku posudu s marinadom i stavite u hladnjak na 30 minuta, a za to vrijeme pripremite salatu.
Zelenu salatu operite, očistite i natrgajte ili narežite na manje komade, svježi krastavac narežite na kockice, a cherry rajčice na četvrtine. Luk nasjeckajte na tanke ploške, avokado prerežite po dužini, uklonite košticu i žlicom izvadite meso, a zatim narežite na prutiće. Masline ostavite u komadu ili narežite na kolutove.
Na srednje jakoj vatri zagrijte maslinovo ulje i ispecite piletinu, otprilike 4 minute sa svake strane. Izvadite na dasku, ostavite 5 minuta da se ohladi i narežite na prutiće.
Povrće rasporedite u veću posudu, poslažite narezanu piletinu, prelijte ohlađenom polovicom dresinga i servirajte uz kriške limuna. Po želji rasporedite u manje posude.